terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
TermékekAvalon-Design
Termékcsoportok
Bemutatkozik az Avalon-Design
 

Wynton R. Morro alapította meg az Avalon céget azzal a céllal, hogy közel hozza egymáshoz az eredeti előadás hangulatát a rögzített zene művészetével. Az Avalon „A” osztályú felvételi eszközeivel megvalósitható a világ élenjáró mérnökei, producerei, zenészei számára a kimagasló hanghűségű zene, hang rögzítése. Ezek a rendkívüli odafigyeléssel tervezett eszközök a kreativitást fokozzák és együtt „élnek” a zenével.

Tulajdonságok:

Az Avalon eszközök teljesen különálló, kiváló átviteli képességű „A” osztályú audió erősítőkre épülnek. Ezek az „A” osztályú erősítők magukba foglalják a lehető legrövidebbre tervezett jelutakat; a forrasztott ezüst reléket; a párosított, szimmetrikus „nem evilági” magasfeszültségű DC vezetőket; a különálló, lineáris DC szabályzókat; az alacsony saját zajú toroid tápegységeket; és a válogatott kitűnő minőségű aktív és passzív alkatrészeket.
A tervezésnek és a felhasznált komponenseknek ez az erőteljes kombinációja adja a nagy zeneiségű hangzást és a csodálatos dinamikai átviteli képességet, a valósághű muzikális megszólalást.

Kitűnő hangzás:

Az Avalon egyedülálló tervezési tulajdonságai, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő alkatrészek, és a hangminőség javításában folytatott állandó kutatás révén biztosítja a ma elérhető lehető legzeneibb hangú jelátviteli eszközöket. Ha egy szólóéneket kell felvenni, vagy jó volna ninden apró részletét hallani egy akusztikus hangszernek, ha masterelni kell egy zenei vagy filmes anyagot, esetleg szimfónikus koncertet rögzítünk az Avalon élenjáró analóg eszközeivel olyan zenei élményben lehet részünk, mint azelőtt soha.

   
 
 
vissza
 
 

Előerősítők

Hangszínkiegyenlítők

Kompresszorok

DI-boxok
 

Avalon-Design gyári weboldal
 

vissza az előző oldalra
 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.