terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
TermékekAllen&Heath
Termékcsoportok
Bemutatkozik az Allen&Heath
 

„Sok-sok keverőpultot építettünk az elmúlt 30 évben (legutóbb 150 000-et számoltunk össze), és még mindig hajt a lelkesedés, hogy még jobbakat tervezzünk. Felülmúlhatatlan érzés tudni, hogy a nap minden egyes pillanatában találunk olyan helyet a földgolyón, ahol egy Allen&Heath pult dolgozik, sőt jól szól és megkönnyíti a technikus életét.
Annak idején a 70-es évek elején, saját kezünkkel építettük a pultokat olyan nagy nevű együttesek számára mint a Pink Floyd vagy a The Who. Azokban az időkben az Allen&Heath ügyfelei minden elképzelhető helyről jöttek a turnézó együttesektől kezdve a színházakon, templomokon, klubokon keresztül a TV, rádió, és hangfelvételi stúdiókig. Mindenhonnan, ahol a jó hangzás számított.


Az örök szerelem

Nagyon sokan gyártanak keverőket, de meggyőződésünk szerint a mi egyediségünket az adja, hogy szenvedélyesen szeretjük, amit csinálunk. Ez nem csak valami olyasmi, amit csillogó prospektusokban virágnyelven írnak körül, hanem ez hallható, amikor valaki felhív minket, de mindenek előtt hallható minden Allen&Heath keverő hangjában. Minden keverőnek megvan a maga sajátos hangja, ami sokat elárul azokról az emberekről akik készítették. Ha hangmérnökök egymás között beszélgetnek Allen&Heath pultokról, akkor valószínűleg gyakran kerülnek elő olyan kifejezések mint "melegség", "mélység" és "teljesség". Ezek a jellemzők nem véletlenül társulnak a keverőinkhez. Különböző trükköket találunk ki, aztán kritikusan megvizsgáljuk, majd kikísérletezzük, és végül összehasonlítjuk korábbi megoldásainkkal, hogy tökéletesítsük keverőinket. Több hónapos kitartó munkával minden egyes alkatrészből a lehető legtöbbet hozzuk ki. Ez a tervezői filozófia nem korlátozódik a mikrofon előfokokra, hiszen a bemeneti csatlakozótól a földelési rendszerig minden egyes alkotóelemnek hatása van a hang végső karakterére. Csak akkor dobunk piacra egy új terméket, ha meggyőződtünk róla, hogy kifogástalan.


Saját utunkat járjuk

Azt mondják, egy autómárka minőségét úgy ítélhetjük meg legjobban, ha megnézzük milyen autókat vezetnek a gyárban dolgozók. A legtöbb keverőpult gyártó aligha dicsekedhet olyan felhasználókkal, akik a jogosítvány audiós megfelelőjével rendelkeznek. Nálunk más a helyzet. Mielőtt egy új modell gyártásba kerül, biztosak lehetünk abban, hogy a tervezők igazi produkciókban próbálták ki a prototípusokat. Carey Davies, az élő pultok vezető tervezője több mint 20 éve kever színházi és rock produkciókat. A DJ pultok vezető tervezője, Andy Rigby-Jones két évtizedes DJ múltra tekint vissza. Sőt, mindannyian részt vettek installációs rendszer építésekben is. Angliai kereskedelmi vezetőnk, Martin Daley elismert producer, aki rendszeresen kever sikeres CD-ket saját otthoni stúdiójában. Azt talán már említenünk se kell, hogy a cég egyéb területein dolgozók között is hemzsegnek a házi stúdióval rendelkezők, zenészek és DJ-k. Ők mindannyian, valamint az audió iparban utazó megszámlálhatatlan barátunk, mind azt garantálják, hogy az általunk készített termékek nem a laboratórium, hanem a valóságos élet számára készülnek.


Csak semmi ’parasztvakítás’, mi Angolok vagyunk!

Nem átlagos keverőket készítünk. Amikor nekilátunk egy új terv kidolgozásának (jellemzően sörözés közben), mindig megkérdezzük magunkat: kínál-e ez a keverő valami új lehetőséget a felhasználóknak? Ha a válasz: nem, az ötlet csak ötlet marad. A 80-as évek elején nagymértékben járultunk hozzá ezzel a hozzáállással a házistúdiók forradalmához. Olyan emberek, akik nem is álmodhattak róla, hogy a nagynevű stúdiók egyikét béreljék ki, számtalan sikeres lemezt készítettek öreg System8-asokon és Saber-eken. Mára büszkén mondhatjuk, hogy sokak alkotói szabadságát engedtük kibontakozni azzal, hogy olyan felsőkategóriás szolgáltatásokat, mint pl. a VCA automatika tettünk elérhetővé egyszerű halandók számára is megfizethető árakon. Ugyanakkor fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy sohasem engedtük meg magunknak, hogy a divatos új szolgáltatásokat olyan áron passzírozzuk bele egy termékbe, hogy közben más részeken spórolunk.
Amikor bemutatunk egy új terméket, akkor mindenki biztos lehet benne, hogy az végigment nálunk a tervezés és ellenőrzés minden lépésén, és hogy a magunk számára felállított minőségi követelményeket minden egyes része teljesíti. Vegyük pl. a GL széria kettős célú koncepcióját (amit továbbvittünk az ML szériába is). Jónéhány évvel ezelőtt rájöttünk, hogy a hangosító cégek sokkal jobban ki tudnának használni egy olyan keverőt, amit nemcsak frontra, hanem monitorra, sőt akár kombinált keverésre is tudnak használni. Azóta számos gyártó koppintotta le ezt az ötletet, de azt tapasztaljuk, egyikük sem igazán értette meg a lényeget: a mi dupla funkciós keverőink letisztult, használható termékek, amikkel rendesen lehet FOH és monitor keverést is végezni. Nem pusztán néhány csillogó gombot és némi hókuszpókuszt adtunk hozzá egy meglévő cucchoz. Ebben az egészben az a legnagyszerűbb, hogy nem csak addig vannak elégedett ügyfeleink, amíg a demó tart, hanem akár 10 éves használat után is.


Az A&H egy életre szóló kapcsolat

Nem számít, hogyan szerezted az Allen&Heath keverődet, ha egyszer bekerültél a családba, élvezed a támogatásunkat. Mindegy, hogy éppen most vettél egy vadi új ML5000-est, vagy kölcsönkértél egy 1973-as Mod1-et a haverodtól, aki kéz alól szerezte valahonnan, mi mindenképpen elkövetünk mindent, hogy segítsünk Téged abban, hogy a legtöbbet hozd ki a keverődből. Ha kérdésed van, nyugodtan hívj fel, vagy küldj e-mailt nekünk vagy helyi képviselőnknek, és hamarosan egy szakértőtől kapsz választ, akit érdekel a problémád. Ezek mellett sokat dolgozunk azon, hogy a weboldalunkra feltegyünk minden olyan információt, ami hasznos lehet Számodra, mint pl.: blokkvázlatok stb. Ha hiányolsz valamit, csak szólj vagy írj!


Még több érték a pénzedért?

Gyakran szegezik nekünk a kérdést: hogy adhatjuk ennyire versenyképes árakon a termékeinket? Sokan próbálják ezt utánunk csinálni… Szóval, hogy tehetjük meg, hogy ennyi mindent kínálunk a vásárlók pénzéért? Nincs ebben semmi varázslat, csak sok-sok kemény munka. A tervezőink igazi lángelmék, különösen, ha arról van szó, hogyan lehet értelmes pénzügyi keretek között kiemelkedő műszaki színvonalat produkálni. Hatalmas tapasztalattal, némi alternatív gondolkodással, kis kísérletezéssel és hibajavítással mindig megtaláljuk a bölcs módját, hogy egyszerűsítsük az áramköreinket, anélkül, hogy ez a hangminőség rovására menne. (Sőt, a legrövidebb jelútra való törekvésünk kifejezetten pozitív irányban befolyásolta a hangminőséget.) Az alkatrész beszállítóinkkal nagyon jó kapcsolatot építettünk ki az elmúlt évek alatt. Mivel megbízható üzleti partnernek bizonyultunk számukra, ők is szívesen invesztáltak olyan csúcstechnológiájú gépekbe, amikkel a mi megrendeléseinket is kiváló minőségben és kedvező áron tudják teljesíteni. - Néha üzletileg sem rossz befektetés ’jó fiúnak’ lenni. - Ha rátalálunk olyan alkatrészekre, amikkel igazán elégedettek vagyunk, akkor igyekszünk minél szélesebb körben használni. Ezért aztán nagy mennyiségben vásárolunk, ami tovább csökkenti az árakat.


A gyártás szépsége

Cornwall-i gyárunk sohasem alszik. Kivételesen elkötelezett csapat dolgozik itt, akik felelősnek érzik magukat azért, hogy csak kifogástalan minőségű termékek kerüljenek ki a gyárból. Nem kevés az olyan alkalmazottunk, aki 15 éve, vagy még régebb óta dolgozik nálunk. Velük együtt közösen fejlesztettük a lelkes kis céget egy globális sikersztorivá, aminek reményeink szerint Te is részese leszel a jövőben.”

 
 
vissza
 
 

ZED sorozat

PA sorozat

Wizard sorozat

DJ és CLUB keverők

GL sorozat

iLive sorozat

GLD sorozat

QU sorozat

AudioRack

ME sorozat

ICE-16

GS sorozat

Installációs keverők

Broadcast keverők
 

Archív termékek

Allen&Heath gyári weboldal
 

vissza az előző oldalra
 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.