terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
AudmaxHírek
Képviseletek

Hangfoglalás - Hangszer, Hang, Fény és Stúdiótechnikai kiállítás

2012-08-31
 

HANGFOGLALÁS
Hangszer – Hang – Fény – Stúdiótechnikai kiállítás és Sceni-Tech 2012
2012. október 5 - 7. SYMA Sport- és Rendezvényközpont

 

2012. október 5 - 7. Az idei évben számos új elemmel gazagodik a Hangfoglalás... A SYMA Sport- és Rendezvényközpont mindhárom csarnoka rendelkezésre áll, s így megvalósul a régi álom, amelyben külön-külön térbe kerülnek a teljesen csendes, a félhangos és a koncert hangerővel zajló események és kiállítók. Az idei évben a Hangfoglaló Magyarország zenei verseny döntőjével gazdagodik a délelőtti koncertprogram. Magánszemélyek és kisebb hangszerüzletek is megjelenhetnek a Hangszerbörze kiállítóterében.

A Hangfoglalás Közép-Kelet Európa legnagyobb hangszerkiállítása és zenei demonstrációja, Színháztechnikai kiállítása és zenei témájú konferenciák helyszíne. 2011-ben hatodjára került megrendezésre, melynek helyszíne a SYMA Sport- és Rendezvényközpont ’A’ és ’C’ csarnoka volt. A 3 napos ingyenes rendezvényen a tavalyi esztendőben 47.000 ember jelent meg, gyermekek, fiatalok, középkorúak, idősek egyaránt.

 

A 2012. év legjelentősebb újítása, hogy a SYMA Sport- és Rendezvényközpont MINDHÁROM csarnokában zajlik majd az idei kiállítás. ('A' csarnok – teljesen csendes kiállítás, 'C' csarnok – félhangos/hangszeres kiállítás, 'B' csarnok - koncertcsarnok)

 
vissza
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.