terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
AudmaxHírek
Képviseletek

ROXIGET
Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny

2012-07-10
 
Szigetszentmiklós, Kéktó Szabadidő Park
2012. szeptember 01.
 

 

A tehetségkutató
A ROXIGET Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny idén már nyolcadszorra várja a Közép-magyarországi régióból a lelkes, rockzenét szerető és művelő zenekarok jelentkezését. A zenei megmérettetésre jelentkezők nevezésüket augusztus 3-ig tehetik meg a Városi Könyvtár és Közösségi Házhoz eljuttatott demo anyagukkal ( audio vagy mp3 formátumban)

Díjak
A verseny győztes zenekara 100.000 Ft értékű  Hangáruház utalványt illetve a frissen alakult Music Ring zenei portál  gondozásában egy Maxi CD kiadását 20 óra Stúdió idővel a Magnetic Hangstúdióban nyerheti, valamint további díjként fellépési lehetőséget is kap a fesztivál  fő zenekarának, a Péterfy Bori & Love Band  egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett  fellépése előtt  az év folyamán.

Szponzori  felajánlásokból különdíjakat is kiosztunk a kiemelkedő egyéni  tehetségeknek ( Audmax Kft, Medgyesi Hangszercenter, Pálmai & Pálmai Dobakadémia, PróbaZóna ) vagyis a legjobb énekes, gitáros, dobos stb.  A dobogós zenekarok közül további egy-egy zenekar fellépési lehetőséget nyer  a Roy & Ádám Trio  és a Pál Utcai Fiúk zenekar egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett  koncertje előtt.

Idén
a beérkezett demok meghallgatása során a szakmai zsúri az 5 legjobbnak ítélt zenekart engedi a döntőbe, melyet szeptember 1-én tartunk a már bevált helyszínen, a Kéktói Szabadidő Parkban.

ÚJ!

Csatlakoztunk egy páratlan szakmai összefogáshoz Hangfoglaló Magyarország néven, mely 15 regionális és országos valamint 4 határon túli magyar nyelvterületű könnyűzenei tehetségkutató verseny összefogásának eredményeként, tehetségkutató sorozatként kapcsolódik össze.
Az egyes klasszikus tehetségkutató versenyek győztesei jutnak a Hangfoglaló Magyarország sorozat végső döntőjébe, melyet az októberi Hangfoglalás rendezvény keretében a HANOSZ rendez.
Fődíj: 1.000.000 Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés.
Részletek: a www.hangfoglalasonline.hu oldalon!

Jelentkezési feltételek
: a jelentkezési lap, a nevezési díj – 10 000 Ft – és egy amatőr demo felvétel – mely minimum három saját szerzeményű számot tartalmaz – határidőre való benyújtásával a szigetszentmiklósi Közösségi Házba, illetve a borítékban mellékelve a megjelölt bankszámlára történt befizetés igazolását.

Jelentkezési határidő:
2012. augusztus 3.
A nevezési díj fejében minden  zenekar, aki megjelenik a döntőn, átveheti az Audmax Kft által felajánlott 20.000 Ft értékű Hangáruház utalványt. Minden nevezett már nyert!

A fesztivál

A szeptember 1-i  fesztivál programjában a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése után Csepel-szigeti rock-zenekarok csapnak a húrok közé : a  Nuklea ( tavalyi győztes), a Wall Street, a  New Wawe Breaking , majd a Barabontot a Roy & Ádám Trio követi  és fő zenekarként a Péterfy Bori &Love Band együttes zárja a sort .

A fesztivál fővédnöke: Szabó József – Szigetszentmiklós város polgármestere.

Website: www.roxiget.hu

Kapcsolat: Szegedi Zsuzsa - Városi Könyvtár és Közösségi Ház 06 20 511 0982

 
vissza
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.