terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
AudmaxHírek
Képviseletek

Audio-Technica konferencia a MÜPA-ban

2012-05-25
 
Idén Magyarország ad otthont az Audio-Technica európai disztributor találkozójának. Az egyébként is fontos esemény még nagyobb hangsúlyt kapott, hiszen idén ünnepli az Audio-Technica az 50. évfordulóját.
 
Az európai találkozóhoz kapcsolódva, mintegy annak nyitányaként, az AT magyarországi képviselője az Audmax Kft. hívta meg partnereit május 23-án a MÜPA-ba.
Az "Ünnepeld velünk az AT 50. születésnapját!" címet viselő konferencia jó alkalmat adott a cég történetének rövid áttekintésére, és szakmai előadásokra is.

Az Audmax Kft és az Audio-Technica Central Europe igazgatója Árki Attila bevezetőjében kitért a hazai kéviselet elmúlt hat évi fejlődésére is. Az Audmax Kft az eltelt időszakban az itthon korábban kevéssé ismert Audio-Technica brand-ből meghatározó piaci szereplővé avanzsált. Zöld Zsolt rövid videóval tekintette át az AT fejlődését. Két meghívott AT szakember tartott előadást a találkozón: Agni Akkitham a vezetékes mikrofonokról, Alexander Lepges a vezetéknélküli rendszerekről beszélt. A konferencián üde szinfolt volt Szalonna és zenekarának kis koncertje.
Természetesen a hangosításhoz Audio-Technica mikrofonokat használtak, s erre az alkalomra egy AT jubileumi logóval ellátott Trevis hangfalpár is készült.
 

Árki Attila

Zöld Zsolt
   

Agni Akkitham

Alexander Lepges
   
   
   
 
 
vissza
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.