terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
AudmaxHírek
Képviseletek

Megjelent az audioZóna magazin 2011-es téli száma!

2011-07-22
 
A zord év végi napokra igyekeztünk olyan témákat választani a hangtechnika világából számodra, melyek kikapcsolódást és egyúttal informatív tájékozódást nyújthatnak.
 
Olvassa el, töltse le most! Letöltés
 

Az Audmax Kft. és a KORG.hu Zóna által forgalmazott termékek idén októberben ismét nagy sikert arattak az immáron hatodik alkalommal megrendezésre került Hangfoglalás kiállításon. Három napon keresztül a szakma iránt érdeklődő minden korosztály, amatőr és profi egyaránt talált magának olyan standot ahol szívesen időzött. Idén először a két hangszer és hangtechnikai vállalat egy a széles termékpalettát összefoglaló új, de magazin olvasóink számára jól ismert standnévvel jelentkezett audioZóna néven. Az év vége az elmúlt évekhez hasonlóan még egy kiváló kiállítással adózott a hangtechnika iránt érdeklődőknek. A két napos XII. Házimozi és Hifi Shown az Audio-Technica és a Genelec képviselte nagy sikerrel újdonságait. Az Audio-Technica, KORG, Vox, Marshall, Tascam, Mipro és Trevis újdonságai mellett téli számunkban beszámolunk két új márka hazai megjelenésről is. Újabb mérföldkőként az élő produkciós iparágban az AVID és a WAVES gyártói képviseltének választotta az Audmax Kft-t. Az év végi forgatagot novemberben egy új szakmai kezdeményezés is gyarapította. Az Audmax Kft. „Audmax Cafe” néven egy szűk a hang szakmát képviselő közönség részére két szemináriumot is tartott, melyen többek között ifj. Malek Miklós osztotta meg amerikai pályafutásának szakmai tapasztalatait. Miklós évek óta Genelec és Audio-Technica felhasználó, erről, valamint itthoni és külföldi munkáiról és a szemináriumi előadása kapcsán kérdeztük interjúnkban.
Művész barátainkat bemutató „Zenedoboz” rovatunkban a Hooligans-es Tóth Tibit, a Csillag Születik felfedezettjét Szabó Ádámot, valamint a Facebook rajongói által Audio-Technica fülmonitor rendszerrel meglepett Vastag Tomit hoztuk el. Szemezgetőnkben pedig az idei év egyik nagy sikerének, a Honfoglalás című rockoperának hangtechnikai kulisszáiról olvashattok. Bízom benne, hogy témáink felkeltették érdeklődésed, kívánok hozzájuk kellemes kikapcsolódást!

Üdvözlettel:
Máté Gyárfás
főszerkesztő

 
 
vissza
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.