terméktérképkapcsolat
  Az Audmax Kft. a HANOSZ tagja
A Hangszeresek Országos Szövetségének fő célja az aktív zenélés társadalmi elfogadottságának növelése és támogatása.
 
vissza a kezdőlapra
Ajánlat
AudmaxHírek
Képviseletek

Az ALLEN&HEATH leleplezi az új GLD digitális keverőrendszerét

2012-01-03
 

Az Allen&Heath GLD egy rendkívül felhasználóbarát és költséghatékony digitális keverőrendszer, elsősorban élő produkciókhoz, a sikeres iLive sorozat alapjain.
A GLD alap-rendszer 32 bemeneti csatornája könnyedén bővíthető akár 48 csatornáig a plug’n’play bővítőkkel, így akár 44 XLR mikrofoncsatorna használható.

 

A rendszer szíve a GLD-80 keverő, amely a rendszer teljes DSP kapacitását tartalmazza:
48 bemeneti csatorna, 8 sztereó effekt-visszatérő (az iLive-val megegyező),
30 szabadon konfigurálható busz, 20 mix processzálási csatorna.

A GLD-80 is egy analóg stílusú keverőfelület, kiegészítve egy 8,4 inch-es érintőképernyővel.
A 20 motoros húzó 4 síkon szintén teljesen szabadon konfigurálható (12+8-as osztásban kétszer 4 layer), a csatorna LCD-n megjelenhet a név és színezhető, akár az iLive-é.
A forgarható encoder-ek funkciója dedikált gombokkal választható: gain, panoráma, vagy AUX/FX küldő. A keverő lokális audio csatlakozásai a következők: 4 XLR mikrofon/vonal és 4 RCA vonal bemenenet; 4 XLR vonal, 2 RCA és digitális kétcsatornás SPDIF és AES3 kimenet, dedikált RJ45 aljzatok a stage-box, illetve a bővítő felé.

GLD keverőből egyszerűen kialakítható 28, 36, vagy akár 44 XLR bemenetes rendszer a rack-es egységekkel. Az alapkiépítés tartalamazza az AR2412 „stage-box”-ot (24 XLR be és 12 XLR kimenet), és a rendszer kiegészíthető akár két AR84-es bővítővel. Az egyes egységek közötti távolság legfeljebb 120m lehet, amelyet cat5 ethernet kábelen hidal át a dSNAKE protokol. A dSNAKE átviszi a vezérlést és az audio jeleket is, így az előfokok is távvezérelhetőek. Az AR2412-ön található a kimenet személyi monitor-rendszer felé.

A keverővel felvehető és lejátszható sztereó hanganyag USB pendrive-ról.
A GLD-80 bővíthető a standard iLive audio bővítőkártyákkal, így csatlakoztatható Dante, MADI, EtherSound, és ACE hálózathoz, akár más rendszerrekkel összekötve, mint front/monitor, akár közvetlenül felvétel/lejátszást bonyolítva.

„Olyan rendszert terveztünk, ami egyaránt jól használható profiknak, és átlátható azoknak, akik csak alkalmanként használják. A GLD-vel az volt célunk, hogy digitális keverők bonyolultságát elhagyva nyissuk meg a modern technológiák lehetőségeit a felhasználók széles rétegének, rentál cégeknek, egyházi felhasználásra és élő eseményekre, oda, ahol évek óta jól működnek az analóg GL pultok”, mondta Glenn Rogers. „A GLD nagy processzálási teljesítményt nyújt kitűnő hangminőség mellett. Rettentően rugalmas és egyszerű rendszer alakítható ki a plug’n’play I/O rack-ek használatával”

A GLD a NAMM 2012-es kiállításon kerül a nagyközönség elé.

 
     
 
     
 
 
 
vissza
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

 
 
 
 
 

 

HírekArchív hírekCéginfóTermékekÁrlistákSzervizKarrierGaranciaregisztrációAAG csoport

© 2007-2015 - AUDMAX Kft.